Прелюдiя лiта

Ангелина Соломко
Бузку бринять синьоголосі станси,
Торкаючи мембрани почуттів.
Під спекою не зтліли ще романси,
Ще первозданний пролісковий спів.

Каштанів догоряють тихо свічі,
Кружляє в вальсі цвіту заметіль.
На берег розпрозореної річки
Сипнуло сонце дорогий бурштин.

Тремтить повітря пахощами маю,
І колос путь стримить вже до небес.
В передчеканні літнього розмаю  -
Врочистість дум і торжество сердець.
                30.05.15