В память

Алёна Сула
Найдивовижніша з жінок пішла,
Залишила цей світ з важким суспільством.
Вона весь вік усміхнена була,
Завжди жила з яскравим оптимізмом.

Сто років боротьби її не подолали,
Бо красоту життя зуміла оцінить.
Хай добре пам’ятають усі її нащадки,
Бо приклад нездоланної яскраво майорить.