я Не твОя вiЙна

Иньфинити Любви
Наргиз Закирова "Я не твоя война"

http://www.youtube.com/watch?v=9dRFhVgEtCw

Не зломлена, без тебе я жила
Не зломлена, я все тобі дала
Так звідки ці порізи на вустах
Так звідки ми в тисячі Світах

Я не твоя війна, бо я тобі броня
Вірила, я не твоя війна
Без тебе я одна, провірила, вірила...

Є свічення поміж наших губ
Освідчення, краще без розлук
Торкається моя Любов чола
Скитається, бо знає, що твоя

Я не твоя війна, бо я тобі броня
Вірила, я не твоя війна
Без тебе я одна, провірила, вірила...

Я не твоя війна, бо я тобі броня
Вірила, я не твоя війна
Без тебе я одна, провірила, вірила...

Я не твоя війна

Я не твоя війна, бо я тобі броня
Вірила, я не твоя війна
Без тебе я одна, провірила...

Я не твоя війна, бо я тобі броня
Вірила, я не твоя війна
Без тебе я одна, провірила...

Я не твоя війна...