Про любов

Светлана Шемякина
Я до тебе прийду крізь дощі та сніги,
Крізь тумани та темряву ночі.
Хай лютує мороз, хуговій навкруги –
Я прийду, якщо ти того схочеш.

Я до тебе прийду через тисячі зим,
Через тисячі весен пісенних.
Хай тебе береже на землі Херувим, -
Він на небі серед просвіщенних.

Я до тебе прийду, - зупинити мене
Навіть з неба каміння не зможе.
Я кохаю тебе, і любов не мине,
Не умре…
Береги його, Боже!

28.05.2015