Дихати

Константин Рахманин
З тебе маєчку зніму я
Потім стану там пестити
Входжу в тебе глибоко
Починаю глибоко дихати

Ти притулиш своїм тілом
Один одного будемо ми пестити
Триматися за руки з тобою
Ми будемо там на небесах