Тамле, тамле тешлар, менем тешларемда На татарском

Рамиль Хикматуллин Йортсыз
Терле,терле тешлар,корам бэгерем тешларемда.
Сене гена кормим,менем йорагемда.
Корсам иде сене,чачак уреп йорганенне.
Тамле тешлар,менем тешларемда...!

Соеклемне алеп йорар идим кулларымда.
Корсам иде матурымне тешларемда.
Нега йорасен соеклем йоракларда ?
Нега чачак урмесен тешларемда ?

Кайда менем узагем,чачак жиеп йера ?
Чачак жиеп йорагем,мене гена сойя.
Сене бэгерем яшлегемда,йорагемда сойганемда.
Йорар иден соеклем,чачак уреп тешларемда...!ЙОРТСЫЗ