Сагындым сене, сагындым На татарском языке

Рамиль Хикматуллин Йортсыз
Кайда сен,аппагем менем ?
Йолдыларга карап,сена йол излим.
Йорагемне тырналап,йоракка кеттен.
Сагындым сене,сагындым...!

Кайда сен,болагем менем ?
Йолдызлар нега,сене корсатме.
Йорагемда буляк,сене изларен.
Сагындым сене,сагындым....!

Кайда сен,матурым менем ?
Йолдызлар кайда сез? Утенеб сырым.
Идель боенда табыб берегез.
Сагындым сене,сагындым...!

Кайда сен,соеклем менем ?
Йолдызлар сездан,яшларне тогеп,
Курсатегез йол аткай йортена.
Сагындым сене,сагындым...!

Кайда сен,татарлар йере ?
Йолдызлар болегез,етакчем менем,
Корсатегез йол,Тукай йортена.
Сагындым сене,ВАТАНЕМ менем...! ЙОРТСЫЗ