Мен татарча соляшам На татарском языке

Рамиль Хикматуллин Йортсыз
Мен татарча соляшам,
Татар телен эранам.
Татарча окып берам,
Болачакта дустларга...!

Мен татарча соляшам,
Татар телен эратам.
Татарча койлар язам,
Татарларга йеткезам...!

Мен татарча соляшам,
Ватанемнан йоракта.
Ватанемне белдерам,
Кешеларга доньяда...!

Мен татарча соляшам,
"Тукай изларен"укыйем.
Тукай теле,менем телем,
Татар йорты ВАТАНЕМ..!ЙОРТСЫЗ