Одна доля

Алла Любарец
 Чому ненависть розправивши крила ,
Чорною хмарою всіх полонила ?
Чому у світі все так хитко , тривожно ,
Чому під прицілом війни є кожний ?

 Чому людяність спочиває далеко ?
Хоча до нас прилетіли лелеки .
В"ють гнізда ,чекають малечу ,
А постріли  чути від нас недалече .

 Схаменіться брати ,не стріляйте по людях ,
Не руйнуйте хати ,бережіть серце в грудях ,
Бо Вкраїна одна - Україна єдина ,
Не вбивайте її ,не шукайте провини .

 Шлях тяжкий України ,та нескорена воля ,
Дай нам ,Боже ,прощення ,бо єдина в нас доля ,
Та єдине бажання жити в мирі , любові ,
Щоб був хліб на столі ,та всі живі ,здорові.