маТIоЛОве

Иньфинити Любви
Я у сон твій проберуся голою:
Непримітною нічною матіолою.
Але розум задурманю ароматами,
І вустами всюди ніжно катуватиму.

У чоло лизну чуттєво котиком,
Руну випалю магічним дотиком.
Шлях продряпаю униз цілунками,
Й полоню тебе, щоб пити трунками.