Д1вчата хочуть зам1ж

Ирина Заровная
Якось дуже багато євреів...особливо серед дівчат.
Вважайте,що це стьоб,але відсотків на пятдесят.
Рецепти різні "на стіні",самі ж і борщу не зварять,
Красуні на аватарках,-без фотошопу,-не впізнать.

Як люблять мудрі фрази - невдахи,по ночах не сплять,
Ті що постять парадоксальні шутки, - люблять бухать.
Якщо ж бачите красиву Європу чи райські острови-
Бюджет свій на дівчину краще ще раз перерахуйте ви

Так,вони носять стрінги,фарбують волосся,брови,вії,
Кричать "я не бл*дь", заздрячи регулярності сексу повіі.
Навіщо,навіщо усе це?-резонно ви спитаєте
Бо всі дівчата так хочуть заміж,що ви й не уявляєте


P.s.
Іронія,сарказм-де межа,-як знати?
Прошу діагнозів для мене дуже не шукати, -
Пані люблять іноді рими складати.