Безкористя

Ирина Заровная
Як добре, що на цьому світі
Не всі лиш доларами ситі,
Що є ще люди серцями чисті -
Живуть і люблять без користі,

Що роблять просто добро,
Не карбуючи боргу тавро...
Лицарі честі, це вам завдяки
Грішний світ ще не канув в віки.