ЕРОквоТа

Иньфинити Любви
Стисни груди-персики у чуйні долоні,
Загорни, мов барельєфи, в свої атласи.
Зауваж, як напружена жила на скроні,
Та відчуй, як налилися соски-каперси.
Поніж їх вологими пальцями по колу,
Проведи по яремній впадинці до рота.
Та примусь мене, хоча і від хіті кволу,
Прийняти на пестощі твою ЕРОквоту.