геоМетРIЯ..

Иньфинити Любви
Ти у тому Всесвіті, де і для двох не вистачатиме місця,
А я ж в паралелях, де перетинаються навіть мимобіжні.
Ти так балакаєш віршами шелестиш, наче осіннє листя,
А я ж лишень тихо дрижу, немов ті конвалії білосніжні.