вТАМую

Иньфинити Любви
Вгризусь тобі смачно я в пружну сідничку,
Та й ніжно лизну, поцілую, подую...
Ти лишень простогнеш: "хитрюча лисичка",
Бо я ж твоє дивне бажання відчую...
Бо я хтивим дійством твій звір приворожу,
Його одкровенням своїм зачарую...
Ти ж змоклий ричатимеш: "солодко, Боже",
А я давнє спрагле жадання втамую...