Безл ч старих фотокарток

Лея Мирова
Безліч старих фотокарток
Залишаються без уваги.
Проте найсучасніші авангарди
Не надихають на вірші та каву.

Безліч старих фотокарток
Серце шматують частинами,
Бо минуле на них – вже за гратами,
Але люди здаються щасливими.

Парадокс і абсурд, та реалія:
Дуже швидко життя промине,
Та на фото старих, що дістанемо,
Ми колись упізнаєм себе.
 09.2014