Героi не вмирають!

Мехти Волас
Щаслива ненька чиї діти
Кидають всі свої діла,
Найкращії находять квіти
І світ за очі виїзжають,
Бо їх матуся позвала.
Ще більш щаслива ненька тая,
Котра, жаліючи дитя,
Своїх незгод не сповідає-
Їх діти серцем відчувають
Й чим дуж до матері летять
Яка ж щаслива та країна
Чиї сини в буремний час,
Лишаючи свої родини,
Злетілись в серце України,
Щоб захистить серцями нас.
Але війна – то є війна.
Наосліп кулі там літають
І жалять, жалять повсякчас…
Але ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!
Вони живуть в серцях у нас
23.05.14 р