Проснись Донбас!

Мехти Волас
Так, ми єдина Україна,
Та різні люди в ній живуть.
«Бандери» за Вкраїну гинуть,
А на Донбасі водку жруть.

А п*ють за мир і за свободу,
І за добро , за отчий дім.
За щастя усього народу
І чисте небо нам усім.

Душею немічні уроди!!!
А хто ж вам принесе той мир?,
Як ви ні за холодну воду,
І кожен третій з Вас – упир.

Сосете кров своєй Вкраїни,
Всі жили Ви порвали їй.
Душею немічні,безсилі,
А морди- хоч пацюків об неї бий.

Вмирають кращії сини,
За Україну гинуть люди,
А ви-«наделали в штаны»
Бо не сини ви , ви – приблуди.

Проснись, Донбассе,годі спать,
Допоки нам терпіти бидло?
Нам волю треба відстоять!
Вам жить в страху не остогидло?!!

22.06.14 р