Прежде создания мира

Галина Вайтран
   
     Послание Ефесянам 1:3-5
        - Новый Завет.

"Благословен Бог и Отец Господа нашего Иисуса Христа,
благословивший нас во Христе всяким духовным благосло-
вением в небесах, так как ОН избрал нас в НЕМ ПРЕЖДЕ
СОЗДАНИЯ МИРА"



    
     ПРЕЖДЕ СОЗДАНИЯ МИРА,

     ИЗБРАННЫХ ВОЗЛЮБИЛ БОГ;

     ОСВЯТИЛ СВЯТЫМ ДУХОМ!

     ОТКРЫЛ БОЖЬЮ ЛЮБОВЬ!
     _________________________

     05.2015г.