Я була у казцi...

Оксана Вершинина 2
Я була у казці! -
Десь на полонині
Бачила, як з долу
В небо хмари линуть.

Ліс стояв прадавній -
Буки і смерічки,
А внизу в стрімнині
Гомоніла річка.

Звісно, то - Карпати! -
Гори, наче брама!
Люди всі, мов браття,
А природа - мама!


(фотографія Ігора Меліка)