поЦIуНок лЮбовi

Иньфинити Любви
П елюстками зімкнулись вустами
О бережно, цнотливо й бентежно.
Ц ілий Всесвіт з'явився між нами:
І деальний, величний, безмежний.
Л ускокрилі лиш вкрай зголоднілі
У мізку вщент запурхали й в лоні.
Н адзвичайно хмільні, як сп'янілі,
О бмінялись ми мусом з гормонів.
К рутий кайф - поцілунки Любові.