Коханому

Мельник Яна
Ти - моя маленька нелегка перемога.
Ти - той, хто освітлює мій темний шлях.
Ти - прийдеш, коли потрібна допомога.
Ти - ситуацію тримаєш завжди у руках.
Ти - той, кого кохаю щиро всією душею.
Ти - той, кого нікому та ніколи, назавжди.
Тобі пообіцяю, що буду я навік твоєю.
І почекаю, коли ти скажеш мені "жди".