Бо даЛi бУДе...

Иньфинити Любви
Цьом - у шийку,
Цьом - в ключицю,
Серце тьохкає, мов птиця...
Цьом - у плечі,
Цьом - у груди,
Та в сосок, по колу всюди...
Цьом - під ребра,
Цьом - в животик,
Через пуп в тобі наркотик...
Цьом - в доріжку,
Цьом - у стержень,
Вщент чуттєво, обережно...
Цьом - ще нижче,
Цьом - в кілечко,
Як розбурхалось Сердечко...
Цьом - знов зверху,
Цьом - хвать в губи,
Стогнеш млосно, далі буде....