***

Дарина Полевая
Колись, я скажу, що щаслива
І сльози не блищатимуть в очах.
З тобою я завжди вродлива -
Без тебе хоч секунда –жах.

Я буду з радістю чекати ранок,
І готувати каву в постіль, з молоком -
Ти готуватимеш сніданок
Зі спеціями та своїм теплом.

Колись, я точно скажу, що щаслива,
Коли знайдеш мене, і більше не відпустиш
І дівчинка неначе зникне галаслива,
І жінка з'явиться, якій життя довіриш.

Ти – Майстер. Ти – моє бажання,
Я вірю ти вже у дорозі,
І зовсім скоро оживе моє кохання
Через сніги, вітри, морози.