Поцiлуй мене, мамо...

Ольга Ганичева
Поцiлуй мене, мамо,
Останню слезу
Ти сотри
Своii нiжной рукою.
Ти - мiй захист
I спогад,
Тобi принесу
Я любов у весняных
Долонях.

Бачiш, мрiю,
Матусенько рiдна моя,
Ти ii вже  за вiк
Зачекалась.
Та на що
Менi мрiя,
Ти - мрiя моя,
Моя донечко,
Бажана радiсть.

Поцiлуй мене, доню,
I далi живи,
А якщо мене в свiтi
Не стане,
Помолись
I тодi забери
Мене в сни,
Як останнюю зiрку
Весняну!

Апрель 2011 г.