Цв1те бузок

Мария Зубрий
Цвіте бузок, співають солов"ї !
Цвіт яблуневий снігом облітає...
І сльози рясно падають мої,
Що ця краса так швидко проминає...

Торкне промінчик сонячний росу,
Трава шовкова перлами засяє!..
Це диво я - крізь вічність пронесу!
Бо кращого на цій землі - немає!!!