Сповiдь

Горик-Чубатюк Марина
Це моя сповідь: страху та бажання,
Нестримно втримать до смеркання,
Той, гіркий присмак самоти,
Що на губах залишив ти!..
Його ніколи не забуду!
Щоденно відчувати буду!
Оте, спокусливе бажання -
Отримати твоє кохання…
До нього лину я щомиті -
Заради цього, варто жити!
Коли пізнаєш відчуття -
Що в світі я – лише твоя!
Кохання, що без нього
Неможливо жити!
Немов отруту чисту пити,
Солодку примху...
Знов і знов...
Немов примара та любов!