Бiль моя...

Алла Любарец
 Україно ,біль моя ,
Чим ти завинила ?!
Налетіли яструби ,
Величезна сила .
Все клюють тебе ,
Клюють ...
Розтрощили душу ,
Твої діти сльози ллють ,
То ж сказати мушу :
Тебе смикають усі ,
Хто не хоче миру ,
Розквітай в усій красі ,
Ясноока , щира ,
Та порви отой смичок ,
Жахливої зради ,
Геть брехню !
На смітничок,
Заради гідної
Правди .