I don t now

Морфиновый Сон
Я не знаю, що таке війна
Я не вмію холоднокровно вбивати
Я цілився хіба шо в людей
Грифом своєї гітари

Я вірю в майбутнє своєї держави
Але не шляхом міжусобної чвари
Я мрію внести незабутній свій вклад
Безліч кроків вперед і ні кроку назад

Ми під жовто-блакитними стягами
Любили, раділи і плакали
Якось швидко дорослими стали ми
Все змінилось разОм з листопадами

Наразі все стало занадто доступно
Журнали, мас-медіа, інтернет, телебачення
Всі стали так швидко дуже розумними
Зі штучними дУмками про власне збагачення