Майбутн й день

Таро13
Майбутній день мені наснився.
У тому дні з тобою ми.
І я лечу,немов на крильцях,
на світло у твоїм вікні.
Новий світанок тьмарить очі,
і розступається пітьма.
Це почуття в душі тріпочуть.
Коли скінчилася війна...