Framintarile amorului

Джулия Беркли
Printre copaci si stele argintii
Zbor doua pasari albi -
Ai cerului copii.

Striviti de intunericul senin
Imi amintesc de chipul tau devin.
Doi ochi albastri si farmecul tau sfint -
Atit de dragi privirii mele sint.

Tu mai salvat de viata fara rost
Si sensul vietii mele tu ai fost.

Eu lacrimile tale n-am vazut
Si de durerea ta nu am stiut
Incit, regret amarnic ce-am  facut.
Ca pe o pasare intr-o coliba te-am tinut.

Tu esti izvor cu apa curatoare,
Ascuns pe cer, in razele solare,
Tu drag imi esti, ca valuri pentru mare -
Iubirea vietii mele cea mai mare...