Мина вир життя...

Дарья Очеретянко
Минають дні, минають ночі,
Мина безмежний вир життя.
Минає все, що бачать очі,
Лишились тільки почуття.

Зникають факти у архівах,
Зникають спогади в думках.
Вони летять від нас на крилах,
В історії новий розмах.

Події всі важливі в серці,
В душі своїй ви збережіть.
Коли зникають на папері,
В душі своїй їх оживіть.