Покаяние

Ключник Олег
Батьки - здобули ПЕРЕМОГУ!
Нащадки, ж розумом УБОГІ,
Мов переможеним на сміх:
Вбивають і братів, своїх,
Що вподобали вільно жити!....

Вкривають постаменти квіти!...
Нема в минуле вороття...
Прийміть герої каяття!....

06.05.2015