1. 03

Алла Паранойя
Осісти радіоактивним пилом
На твої легені.
Щоб і тобі було важко дихати
Мною. Цієї весни
Надзвичайно холодно.
Й серце розривається
Від тиску зсередини.
Назовні війна.
Неможливо зосередитись.
Важливі речі знецінюються,
Змінюється все і всі.
Лише ти лишаєшся
Таким же.
Чи то може я помиляюся.
Курю четверту.
Далеко за північ.
І пора спати чи просто померти
До ранку. Воскресати
Ближче до обіду.
Радіоактивним пилом.