Мы вареники варили

Николай Андриец
   *   *   *
Зранку борошно місили,
Крашанок до сиру вбили,
Тісто скалкою катали,
Потім з'їли шматок сала.

Ми вареники ліпили,
Не одну уже годину,
До борща пішла сметана,
Ну, а зверху шматок сала.

Вже вареники зварили,
За хвилину,мабуть з'їли,
Мама, тато, брат і Я,
Курасьова  звуть сім'я.

Що не їли, не варили,
Козаку, щоб мати силу,
Треба з'їсти шматок сала,
Не поможе зранку кава...

15.04.2015.15.05.р.м.