Розцвiла черешня

Галина Полищук Ярмульская
                Розцвіла черешня

           Розквітла черешня в маминім саду,
           Заплітає в косу донька стрічечку.
           Мамо, моя люба, голубко моя,
           Моє серце б'ється аж душа співа.

           Доню, моя люба, коли ж ти зросла,
           А недавно була я ще молода.
           Ніби вчора  косу заплітала я,
           І черешню доню сама садила.

           Садила черешню з любов'ю в душі,
           Щороку весною летять журавлі.
           Білий цвіт черешні буйно розцвітав,
           А твій любий тато на мене чекав.

           Мамо, моя люба, що це за весна?
           Пахне всюди цвітом, яка ж це краса!
           Що таке кохання, що таке любов?
           Розкажи, матусю, про кохання знов.

           Єсила кохання, квітуча весна,
           Це гірке страждання й сильні почуття.
           Хай моя черешня для тебе цвіте,
           Хай любов у серці до батьків живе.

           Хай квітне щороку черешня моя,
           Нехай буде доня щаслива моя.
           Аромат хай ллється по всьому селу,
           Хай згадує доня матінку свою.