Припин ть

Лерочка Семашко
Поясни менi,будь ласка
То є правда?то є казка?
Що за жах коїться з нами?
Люди стали ворогами!
Заздрять іншим, б'ють людей,
Б'ють старих,жінок,дітей!
Зупиніться! Я благаю!
Сил дивитись вже не маю..
Мені лячно,тяжко,сумно
Київ, Крим, Одеса, Суми!
Ми - слав'яни! Люди - браття!
Припиніть палить багаття!
Зупинить кулі свинцові,
Мріємо про іншу долю!!!!