Про очi

Basic
Якщо тобі нассяли в очі
І кажешь ти :" Божжя Роса"
не  є ти Українець, хоч ти
У вишиванці розмовляв.

І хоч на стінах твоїх прапор
тату Тризуба на плечах
не в український тобі табор
доки "Роса" у твоїх очах

А коли прутень ти залізний
вобешь у своїх ворогів
та свій деравний любий прапор
Ти зберегатимешь для синів,
Коли ти станеш не с коліна
-
З Ярма ти крила визволяв,
Тоді і кажемо :" Україно,
Я - Твій. Державо ти -Моя"!

29.04.2015р СБ