Чийсь спогад

Ольга Воля Рева
Темним довгим коридором
У віддалену комору

Ми з тобою ходили голі.
Ти ще вчилася у школі,

Я ще марив про кохання
І складав вірші у ванні.

Потихеньку, крок за кроком,
Йшло життя, минали роки.

Але ті солодкі миті
Кращі від усього в світі.

                2008 г.