Я шукала

Светлана Шемякина
Я шукала її навесні,
Восени я шукала і влітку,
Але бачила, мабудь, у сні
Незвичайно яскравую квітку.

Я так мріяла щастя знайти
У палкім, незрівняннім коханні.
Я не вірила в зраду, а ти
Розтоптав мої мрії останні.

 2014