Я малювала...

Светлана Шемякина
Я малювала степ і квіти,
Яскраве сонце навесні,
Як бігали маленькі діти,
Зірки зітхали в вишині

Я малювала мірне місто -
Без жаху чорної війни.
Хіба я знала:  терористом
Прийдеться бути і мені

За те, що полюбляю волю,
Закон, порядок і братів,
Які живуть в Росії. Долю
Таку бажала я собі?..

Я малювала поле, жито
Сади квітучі навесні…
О, рідна земле! Чом не  жити
Без жаху чорної війни?..

25.04.2015