Янгол

Ольга Воля Рева
Не лишай мене в темряві, янгол надії,
Повернися до мене обличчям.
Я потроху зникаю в бездонному вирі,
Де панують ненависть і відчай.

Простягни мені руку, не дай мені впасти.
Ти щасливий – у тебе є крила.
То ж візьми і мене із собою, будь ласка, -
Вони легко втримають два тіла.

Твоя доля – літати над світом гидоти.
Ти ії не торкнешся і краю.
Але янгол н вічний. Ти є лише доти,
Доки віра в тебе не вмирає.

                2007 г.