Стали ворогами

Александр Кенс
Як ми не ховались,
Як хотіли жити.
Потім нас шукали,
Щоби відімстити.

Що ми наробили,
Щоб завжди ховатись.
Ми рідну країну,
Не будем руйнувати.

Стали ворогами,
Ми в країні милій.
Бо ми не стріляли,
Як би не хотіли.

Ми любим країну,
Неньку Україну!
Но вбивати брата,
Це нам не по силам!