Свиняча ф зкультура

Ерёмин Валерий Алексеевич
       байка
Хвалилася свиня:
"Щоб зберегти фігуру,
Робитиму щодня
Свинячу фІзкультуру".
         ---
В чужий город свиня
Полізла, мабудь здуру.
По-свійськи - серед дня
Робити фізкультуру.
Як в голову збрело
Тому тупому рилу?
Не знає це ніхто
Бо дурням лиш під силу.

Атож взялася враз
СвоІм Ідлом копати.
Натхнення вищий клас.
Не треба і лопати.
Почухалась об тин
І геть його звалила,
З любов*ю наче клин
Глибоких ям нарила.

Щей підсвинки зайшли.
А це ще ті засранці...
Розвагу там знайшли.
Побили б іх всіх пранці.
Зуміли,що зросло
На гній перетворити.
З них чорт зробив кубло
Паскудство всім чинити.

Потрава,це біда.
Свині ж цього замало.
Бо в свинства ціль одна
-Щоб наростало сало.
Свиня без голови
-Залита салом шкура.
Підкопи та рови
Для неІ - фізкультура.
        ---
Є свині й серед нас.
Аби чогось погризти
Готові, в той же час,
В чужий город полізти.