Килимок

Ольга Воля Рева
Килимок

В кінці вулиці пустир є,
Там раніш був дім пустий.
Він пустий був, бо хазяїн
Влітку вмер (він був старий).

Дім знесли, а речі й меблі
Продали всім, хто бажав,
А мій гарний друг Андрійко
Килимок старий придбав.

Килимочок він почистив
І повісив на стіні.
Каже: «Килимок барвистий
Посміхається мені».

                1996 г.