Champagn is in my blood

Елена Зеленина 8
Champagn is in my blood,
My dream has gone away,
Pain in my suffering heart,
How long will you possibly stay?

To whom shall i pass this pain
They all have their own,
Shall i live through this day
Pain, will you ever let go?