Св тло кохання

Ольга Воля Рева
Нам у серця закралося кохання
І все перевернуло нанівець.
Твоїм поривам і моїм ваганням
Настав кінець.

Нас не лякає відтепер неправда.
Вона на нас полює, наче звір.
Ти будь зі мною і її порадам
Не дуже вір.

                2007 г.