04. 10. 2007 May be

Павлова Дарья Валериевна
1. Where you go?
   What do you know?
   What do you think
   About our love?

2. I don't believ
   Your sunny smile,
   I say, please give
   Back me my life.

Ref: Please, tell me,why
     You live me, baby?
     I miss your smile,
     Still love you may be..