Война

Акера
Війна, як болісно звучить,
Пам`яті нема від спогадів покою.
Не забувайте, люди, ту нещастя мить.
Як гірко, сердце крається від болю.

Усі ті люди, що загибли на війні...
Їм вічна пам`ять, спокій та пошана!
Нехай всі знають,
Що не дарма з життя вони пішли.
Герої в світі є! Героям Слава!!!