Купаються хмарки легенькi...

Светлана Тимашева
(невпевнені кроки на рідній мові)


Купаються хмарки легенькі
І сяють від сонячних барв.
Квітневого хмелю в легені,
Зітхнувши, колодязь ввібрав.

Хвилюють повітряні хвилі
Струнких, білотілих беріз,
І день розтягнувсь на свавілля,
І вечір в гаю забаривсь...

Дратує приспівками півень -
"Жінок" розгубив своїх десь...
Та сонце ніяк не поспіє -
Зеленим додолу впаде.


04.2015.